Rešitve

Združujemo lastno znanje z znanjem naših poslovnih partnerjev in dolgoletne izkušnje z mladostno inovativnostjo na področju klimatizacije, ogrevanja in hlajenja v stavbah.

SERVIS OPREME ZA PREZRAČEVANJE, OGREVANJE IN HLAJENJE

1. ekipa

Nudimo strokovno, visoko usposobljeno servisno podporo za področje klimatizacije, ogrevanja in hlajenja po celotni Sloveniji. Smo pooblaščeno podjetje z zakonskimi potrdili in izobraženo ter specializirano ekipo serviserjev. Za servisno upravljanje naprav in objektov uporabljamo aplikacijo, ki je plod lastnega razvoja. Delujemo dolgoročno in smo strokoven in zanesljiv partner našim strankam.

Pošljite povpraševanje

SERVIS POŽARNIH IN DIMOODVODNIH LOPUT

Servis požarnih in dimoodvodnih loput

Izkušena in strokovna ekipa serviserjev izvaja redne preventivne preglede požarnih in dimoodvodnih loput. Redni vzdrževalni pregled je opravljen v skladu z EN 15423:2008 in navodili proizvajalca. Po opravljenem pregledu stranka prejme Zapisnik o izvedenih delih, Potrdilo o pravilnem delovanju loput in Popis z oznakami opreme ter njenega stanja.

Pošljite povpraševanje

VLAŽENJE

5. vlaženje

Smo pooblaščeno podjetje za servisiranje, nameščanje in prodajo opreme za industrijsko vlaženje italijanskega proizvajalca CAREL.
Ustrezni nivo vlage v prostoru pomembno vpliva na ugodno počutje človeka, obenem pa zagotavlja zanesljivost in delovanje sistemov v industrijskih objektih.

Pošljite povpraševanje

SISTEMSKI INTEGRATOR

Strankam nudimo sistemsko integracijo naprav in sistemov v stavbah – od ideje, projektiranja, do izvedbe in vzdrževanja. Več si lahko preberete TUKAJ.

Pošljite povpraševanje

ENERGETSKA OPTIMIZACIJA

Našim partnerjem nudimo upravljanje in nadgradnjo sistemov za učinkovito rabo energije skladno s standardom EN15232.

Pošljite povpraševanje

LASTEN RAZVOJ

Sledimo partnerjem in njihovim potrebam ter željam.

Pošljite povpraševanje