O nas

Združujemo lastno znanje z znanjem naših poslovnih partnerjev in dolgoletne izkušnje z mladostno inovativnostjo na področju klimatizacije, ogrevanja in hlajenja v stavbah. Z rednim preventivnim vzdrževanjem se povečujejo uporabna vrednost, varnost, zanesljivost in življenjska doba objekta. Integracija in redno vzdrževanje podjetja T3 Tech vam zagotavlja celovito sistemsko rešitev. To je naša skupna dodana vrednost!

T3 Tech zagotavlja celovito storitev, s katero vam sistemi KGH niso v breme, ampak v korist.

  • Z vami skozi vse faze življenjske dobe objekta
  • Združujemo lastno znanje, dolgoletne izkušnje in mladostno inovativnost
  • Dolgoročno zanesljiv in celovit poslovni partner
  • Sistemski integrator
  • Smo lokalno in globalno prisotni

Ideja

V projektni fazi - zelo pomembno sodelovanje z investitorjem in projektanti; pričakovanja in želje, na podlagi naših izkušenj in predlogov.

Projekt

Sodelovanje s projektanti elektro in strojne stroke pri pripravi projekta za izvedbo. Kvalitetna projektna dokumentacija zagotavlja izvedbo pričakovanj investitorja.

integracija

Z dobro zastavljenimi predhodnimi fazami poteka integracija kot sestava puzzle.

Vzdrževanje

Dobra ideja, projekt in integracija, še ne pomeni dolgoročnega delovanja sistemov po zastavljenih ciljih. Če vzdrževanje ni ustrezno in na visokem nivoju znanja in poznavanja sistemov, potem so bile vse predhodne faze zavržen čas in denar. T3 TECH si želi biti »all-in-one« partner investitorju.

Trend

Novi trendi prinašajo dodano vrednost objektu: boljša energetska učinkovitost, večja zanesljivost, optimizacija delovanja, implementacija novih zakonskih zahtev itd. T3 TECH z neprestanim izpopolnjevanjem skrbi, da je investitor seznanjen z najnovejšimi trendi, ki mu jih tudi implementiramo.

Obnova

»RECIKLAŽA«
to ne pomeni uničenje/reciklaža opreme, ampak smiselno obnovo sistemov po pretečeni življenjski dobi (»Life Cycle«).